Merve Altun
Üye
Saçlarımız için piyasanın en iyi şampuanlarını, yağlarını hatta bakım maskelerini kullansak da saç fırçası konusunda da doğru seçimlerde bulunmamız gerekiyor. Benim kullanmış olduğum saç tarama fırçası ne yazık ki elektriklenme yapıyor. Çantamdan ayırmadığım fırçamı değiştirmek istiyorum. Zamanında o kadar araştırma yaparak satın aldığım "Tangle Teezer – Compact Styler Rose Gold Glitter" saç fırçamı değiştireceğim. Tararken hem saçlarımı yoluyor hem de fön sonrası saçlarımda elektriklenmeye neden oluyor:
Beğenerek kullandığınız saç fırçasının markası nedir? Benim gibi ince saç tellerine sahip arkadaşların sorumu cevaplamasını bekliyorum. Gelecek tavsiyeler doğrultusunda seçim yapacağım. Şimdiden cevaplamada bulunacak olan arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.
Beğenerek kullandığınız saç fırçasının markası nedir? Benim gibi ince saç tellerine sahip arkadaşların sorumu cevaplamasını bekliyorum. Gelecek tavsiyeler doğrultusunda seçim yapacağım. Şimdiden cevaplamada bulunacak olan arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.