Berna Öztürk
Üye
Başlıktan da anlayacağınız üzere yayıncı olup ek gelir elde etmek istiyorum. Instagram'da küçük bir butik işletmesine sahibim fakat satışlarım durduğunda kazanç yerine zarar ediyorum. Bu durum karşısında ek bir iş olsun diye yayıncılık yapmayı düşünüyorum. Yaptığım küçük bir araştırma sonucunda yüzlerce yayın yapabileceğim uygulamanın var olduğunu gördüm. Sizce yayın yapmak için hangi uygulamayı tercih edebilirim?
Profesyonel bir yayıncı değilim. Sadece seviye çerçevesi içinde sohbetimi ederek gönül bağı kurduğum insanlar üzerinden kazanç sağlamayı düşünmekteyim. Eğer daha önceden kullanıp deneyim sahibi olduğunuz yayın uygulaması varsa lütfen yorum bölümünden paylaşın. Adını paylaşacağınız uygulamanın kurallarından ve kazançlarından da bahsederseniz mutlu olurum.
Profesyonel bir yayıncı değilim. Sadece seviye çerçevesi içinde sohbetimi ederek gönül bağı kurduğum insanlar üzerinden kazanç sağlamayı düşünmekteyim. Eğer daha önceden kullanıp deneyim sahibi olduğunuz yayın uygulaması varsa lütfen yorum bölümünden paylaşın. Adını paylaşacağınız uygulamanın kurallarından ve kazançlarından da bahsederseniz mutlu olurum.