İpek Altıntaş
Üye
Daha önceden birçok forum sitesinde YouTuber olmak istediğimi anlatan içerikler paylaşmıştım. O kadar sitede her ne kadar YouTuber olmak istediğimi söylesem de gerekli bilgilere henüz ulaşamadım diyebilirim. YouTube'da video paylaşımı yaparak ve bir kanal geliştirerek nasıl para kazanılır? Bu konuda daha önceden tecrübe edinmiş arkadaşların fikirlerine ve düşüncelerine ihtiyacım var. Bana bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar geri dönüş yaparsa sevinirim.
Dünyayı etkisi altına alan korona yüzünden işlerimiz durdu. Bende boş durmak yerine yeteneklerimi sergileyeceğim bir YouTube kanalı açmak istiyorum. Böylece ek gelir elde ederek bu zorlu süreci en iyi şekilde fırsata çevirmek istiyorum.
Aklıma takılan sorular şunlar;
Dünyayı etkisi altına alan korona yüzünden işlerimiz durdu. Bende boş durmak yerine yeteneklerimi sergileyeceğim bir YouTube kanalı açmak istiyorum. Böylece ek gelir elde ederek bu zorlu süreci en iyi şekilde fırsata çevirmek istiyorum.
Aklıma takılan sorular şunlar;
- YouTube'da kanal sahibi olmam için ne yapmam gerekiyor?
- Popüler bir YouTuber olmak için hangi içeriklere ağırlık göstermem mantıklı olur?
- YouTube'da kazanılan paralar neye ve hangi sisteme göre hesaplanıyor?